گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری

سفیر ایران در لبنان در دیدار با رئیس پارلمان این کشور، درباره تحولات لبنان و منطقه رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «سید محمد جلال فیروزنیا» سفیر ایران در لبنان امروز (شنبه) با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان دیدار کرد.

بر اساس گزارش وب‌سایت «النشره» ، در این دیدار وضعیت عمومی در لبنان و منطقه و روابط دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لبنان این روزها با بحران اقتصادی بویژه مشکل تامین سوخت روبروست و همه نگاه‌ها منتظر تشکیل دولت جدید در این کشور است.

سفارت ایران اخیرا در واکنش به این اظهارات سفیر آمریکا در توییتر، برای دادن سوخت به لبنان اعلام آمادگی کرد و نوشت: ورود نفتکش‌های ایرانی به بیروت نیازمند تفاهم با سفیر آمریکا نیست. وی نباید در امور برادرانه میان دو کشور و ملت ایران و لبنان دخالت کند.

دولت «حسان دیاب» در پی انفجار مهیب بندر بیروت استعفا کرد؛ «مصطفی ادیب» که در دهم شهریور مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شده بود نیز پنجم مهرماه انصراف خود را از این موضوع اعلام کرد و عقب کشید. اکنون «سعد الحریری» مأمور به تشکیل کابینه جدید شده اما پیشرفتی در این روند دیده نمی‌شود.

پیش‌تر رسانه‌‌های مختلف لبنانی از مداخله آمریکا بویژه سفیر این کشور در لبنان دوروتی شیا در روند تشکیل دولت لبنان گفته بودند و نوشته بودند که واشنگتن مخالف حضور نمایندگان حزب‌الله در دولت لبنان است.

کلمات کلیدی: لبنان نبیه بری
مطالب مرتبط
ارسال نظر